Susipažink su tau parodoje "Automechanika Shanghai"!

Automechanika-Shanghai-2017-China-Lutong_03


Susipažink su tau parodoje "Automechanika Shanghai"!

"Automechanika Shanghai 2017"
Booth NO .: 3F68 salÄ—je 3
Data: 2019 m. Lapkričio 29 d. - gruodžio 2 d
Pridėti: Nacionalinė parodų ir konferencijų centras (Šanchajus), Kinija.
Interneto svetainÄ—: http://


Laikas skrenda, "Automechanika Shanghai 2017" atidarys duris tik po dviejų savaičių! "Automechanika Shanghai" yra didžiausia Azijos prekybos automobilių detalių, reikmenų, įrangos ir paslaugų paroda. Tikimasi, kad šiais metais tikra 6000 eksponentų iš 42 šalių ir regionų, ir bus pastatyti kelis naujausius pasiekimus iš pasaulinės ir vidaus automobilių pramonės. Parodoje, vykusioje 2017 m. Lapkričio 29 d. - gruodžio 2 d., Šanchajuje vykusiame Nacionaliniame parodų ir konferencijų centre, mugėje bus atidarytos durys apie 130 000 lankytojų ir pagrindinių automobilių pramonės atstovų. Paroda sukūrė savo reputaciją kaip pripažintą "privalo dalyvauti" pramonės informacijos mainų, rinkodaros, prekybos ir švietimo renginį, aptarnaujantį automobilių pramonę iš dalių ir komponentų, remonto ir priežiūros, priedų ir pritaikymo bei elektronikos ir sistemų.

Kinija-Lutongas malonu pranešti, kad lapkričio mėnesį ketiname eiti į Šanchają dalyvauti "Automechanika Shanghai 2017". Mūsų kabineto numeris 3F68 3 salėje. "China-Lutong" yra vienas iš puikių variklių degalų įpurškimo sistemų ir susijusių komponentų tiekėjų. Kinijoje, turėdama daugiau nei 30 metų patirtį, Kinija Lutong yra automobilių atsarginių dalių lyderė. Sveiki atvykę į 3-ojo salės 3F68 stendą.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


"Automechanika Shanghai", antra pagal dydį pasaulyje "Automechanika" automobilių detalių, priedų, įrangos ir paslaugų mugė. Eksponatai apima platų asortimentą dyzelinių variklių dalių, įskaitant galvos rotoriaus (VE siurblio dalis), purkštuko, dyzelinio stūmoklio / elemento, tiekimo vožtuvo, valdymo vožtuvo, bendrosios ašies, kumštelių disko, remonto rinkinių, pašarų siurblio ir VE siurblio ir tt. produktai yra pagaminti laikantis tarptautinių standartų, naudojant aukščiausios klasės žaliavą ir pažangiausias technologijas. Dėl savo sklandžios apdailos, standžios konstrukcijos ir ilgesnio eksploatavimo laiko, mūsų siūlomi asortimentai yra labai vertinami mūsų vertingų klientų. Mūsų techninė patirtis, klientų pageidaujama paslauga ir įsipareigojimas nuolat tobulėti, paremta nuolatinėmis investicijomis, užtikrins Kinijos Lutong reputaciją patikimais, aukštos kokybės, naujovių produktais.

Mes laukiame jūsų atvykstamojo "Automechanika Shanghai 2017"!

Mask Cartoning Machine

Box Packing Machine Automatic ,Tube Cartoning Machine,High Speed Cartoning Machine,Cartoning Packaging Machines

Guangzhou Jiluo Machinery Manufacturing Co.,Ltd , https://www.gzjiluo.com